Första inlägget

Hej och välkommen till min blogg.

Det känns kul för nu har jag något att dela. Jag ska spara allt jag kan och bli pensionär långt innan alla andra. Jag och min sambo har gjort en plan och det ser ut som att det faktiskt är möjligt. Jag ska bli frihetsgudinnan Spara. Jag ska gå i pension när jag är 41 år gammal.

Det är dags att lyfta blicken och sluta slösa. Jag och min sambo ska börja snåla rejält. Vi ska skära bort alla onödiga kostnader, piska oss själva att hålla vår plan. Planen är att bli ekonomiskt fria år 2031. Då ska vi ha så mycket pengar att vi kan leva på avkastningen. Där emellan ska vi hinna skaffa tre barn, jobba heltid, fortsätta leva men undvika all onödig konsumtion. Den här månaden är den första.

Cred till Miljonär innan 30 och Fantastiska farbror fri. Ni har visat för oss att det går. Det är dags för oss att börja nu, bättre sent än aldrig. Vi vill bli lika fria som ni.

Kommentarer

 1. Kul! Ni kommer klara det! :) jag jpbbar 6 år till sen tar jag frihet på heltid, det blir innan 40. Mam ska inte jobba bort livet.

  Kör hårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas det, vi är väldigt motiverade i alla fall! Härligt att bara ha 6 år kvar, det känns överkomligt! Fortsätt kämpa!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vem är frihetsgudinnan?

Hur äter man för under 600 kr/vecka?

Frihetsgudinnans 10 budord